Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θα μπορούσε να κινηθεί για Ismaila Sarr»

«Η Liverpool θα μπορούσε να κινηθεί για Ismaila Sarr»

Η Liverpool θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του Ismaila Sarr από την Watford. Σύμφωνα με αγγλικά Site η Liverpool θα είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον 24χρονο δεξί εξτρέμ από την Watford.

Με το μέλλον του Αιγύπτιου Superstar να έχει πλέον κλειδώσει η Liverpool, δύσκολα θα έκανε κίνηση για ακόμα έναν επιθετικό. Σύμφωνα όμως με αγγλικά μέσα η Liverpool έχει στο μάτι τον Ismaila Sarr της Watford. Οι φήμες ακούστηκαν πολύ πιθανόν διότι ο Σενεγαλέζος εξτρέμ έλειπε, από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας του για αδιευκρίνιστους λόγους. Επίσης ο εξτρέμ της ομάδα της Championship, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήταν πολύ κοντά στην μετακίνηση του στο Anfield αλλά η Liverpool την τελευταία στιγμή επέλεξε τον Diogo Jota.

Όπως είναι γνωστό, η Liverpool ψάχνει καινούργιο κεντρικό αλλά κίνηση αυτό το καλοκαίρι δεν θα γίνει καθώς ο βασικός στόχος της ομάδας είναι ο Jude Bellingham και το επόμενο καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμος.
Η μόνη πιθανότητα, η Liverpool να κάνει προσθήκη στο κέντρο είναι να βρει τον σωστό παίκτη στην σωστή τιμή για αυτό το καλοκαίρι πάντα.

Η Liverpool θα μπορούσε να κινηθεί για Ismaila Sarr
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com